Verkooptrainingen

Op zoek naar meer klanten, meer opdrachten, meer omzet?

VerkooptrainingenWil je gemakkelijker je targets halen? Of wil je meer nieuwe klanten binnenhalen? Wil je meer opdrachten binnenhalen? Denk je meer uit je commerciële medewerkers te kunnen halen?
Als commerciële man of vrouw ben je natuurlijk voortdurend bezig je omzet te verhogen en je klantenkring uit te breiden. Dit gebeurt niet automatisch, daar werk je elke dag keihard aan. Het helpt als je nieuwe, slimme verkoopmethoden leert die je helpen je doelen te behalen. Die leer je in mijn verkooptrainingen. Zo bereik je gemakkelijker je doel: meer klanten, meer opdrachten, meer omzet.

Welke verkooptrainingen zijn er?

Ik geef verkooptrainingen voor de binnendienst, buitendienst en voor salesmanagement. De volgende, meest populaire, verkooptrainingen kun je bij mij volgen:

Staat jouw verkooptraining er niet tussen?

Alleen de meest populaire verkooptrainingen staan hierboven vermeld. Staat jouw verkooptraining er niet tussen? Heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met mij op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Contact opnemen

Waarom zou je voor Zaleco kiezen?

  • Rene van der ZaagMijn verkooptrainingen zijn anders dan die van andere trainingsbureaus. Dat komt doordat ik je verkoop laat bekijken vanuit het perspectief van de klant. Als je begrijpt wat een klant voelt, hoe een klant denkt en hoe een klant handelt gedurende het koopproces, weet je precies hoe je als verkoper moet handelen.
  • Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk. Niet iedereen is hetzelfde en niet iedereen wil hetzelfde leren. Ik zorg ervoor dat de training aansluit op je persoonlijke wensen.
  • Daarnaast train ik breinvriendelijk. Daarbij baseer ik mij op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan voor effectief leren. Het resultaat hiervan is dat leren gemakkelijker gaat.

Wat vinden anderen van mijn verkooptrainingen?

Wil je scoren in de verkoop, dan kun je niet zonder verkooptraining. Een topsporter bereikt ook alleen maar een topprestatie door voortdurend te trainen. Train en investeer daarom voortdurend in jezelf. Daarmee bereik je vanzelf je doel: meer klanten, meer opdrachten en meer omzet. Mijn bewezen effectieve verkooptrainingen helpen je daarbij.

“Inmiddels heb ik het ‘echte gesprek’ met de klant gehad, dat we tijdens de training op video hebben geoefend. Het is gelukt; ik heb de klant – zeker mede dankzij de training – binnengehaald…” Deze verkooptraining is beoordeeld met 5 uit 5 sterren

“Echte aanrader! Je leert op een andere manier nadenken over commerciële gesprekken.” Deze verkooptraining is beoordeeld met 5 uit 5 sterren

“Pittig, maar zeer leerzaam. Pittig in de zin van confronterend.” Deze verkooptraining is beoordeeld met 5 uit 5 sterren

Brochure downloaden