Over Zaleco

Over Zaleco trainingen en adviesToen ik zelf, als werknemer, klantgerichtheidstrainingen en salestrainingen volgde, vond ik ze vaak saai en soms ronduit slecht. Veel Powerpointpresentaties, saaie voorstelrondjes, theorieën en opdrachten die niet aansloten op mijn dagelijkse praktijk, trainers die zonder passie hun verhaaltje stonden af te draaien, etc. Ik dacht: “Dat kan ik beter!” Vanuit die gedachte begon ik in 2008 Zaleco trainingen en advies.

Onze trainingen: alleen klantgerichtheid en sales

De meeste trainingsbureaus bieden veel verschillende soorten trainingen aan: een soort supermarkt. Ik vind dat je voor echt goed vlees bij de slager moet zijn en voor lekker brood bij de bakker. Bij een specialist koop je uiteindelijk betere producten. Hij heeft er meer verstand van. Hij heeft er meer passie voor. Wij focussen ons dan ook alleen op klantgerichtheidstrainingen en salestrainingen. Daardoor zijn onze trainingen de beste.

Bekijk klantgerichtheid en sales altijd vanuit het perspectief van de klant en handel daarnaar.

Onze kijk op klantgerichtheid en sales

Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op deze twee vakgebieden op de voet. Ik merk dat ze razendsnel veranderen. Onze klantgerichtheids- en salestrainingen zijn dan ook anders dan die van andere trainingsbureaus. Dat komt doordat wij u klantgerichtheid en sales laat bekijken vanuit het perspectief van de klant. Als u begrijpt hoe een klant denkt, hoe een klant handelt en wat een klant voelt, weet u precies hoe u moet handelen. Wij leren u precies wat u moet doen en hoe u dat doet.

Onze trainingfilosofie: breinvriendelijk trainen

Onze manier van trainen is gebaseerd op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan voor effectief leren. Dit heet breinvriendelijk trainen. Dat betekent geen saaie Powerpoints, maar wel actieve en praktijkgerichte oefeningen die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Het resultaat hiervan is dat u makkelijker leert en onze trainingen gegarandeerd veel meer leerrendement opleveren.

Onze kwaliteit: permanent education

Trainen zit in ons bloed, maar dat wil niet zeggen dat dat genoeg is. Als je je werk serieus neemt, zorg je er elke dag voor beter te worden. Dat doen wij ook. Wij trainen zelf regelmatig. Wij zorgen ervoor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van klantgerichtheid, sales, trainen en coaching. Daardoor krijgt u de beste training en begeleiding.

Wij ontmoeten u graag in één van onze trainingen.

Met hartelijke groet,

René van der Zaag
Directeur / senior trainer