Training telefonisch offertes opvolgen

Na de training offertes opvolgen haalt u meer resultaat uit uw offertes

Brengt u regelmatig offertes uit en wilt u deze succesvol opvolgen? Wilt u op een succesvolle manier uw offertes opvolgen? Vindt u het lastig om offertes na te bellen? In de training offertes opvolgen leert u hoe u offertes succesvol opvolgt.

Offertes opvolgen is belangrijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Maar om elke keer te vragen “Heeft u de offerte ontvangen?” en “Wat vond u ervan? “, gaat u geen opdrachten opleveren. Hoe u op een betere manier offertes nabelt, leert u in de praktische training offertes opvolgen.

Wat levert de training u op?

Na de training offertes opvolgen haalt u meer resultaat uit uw offertes.

Wat komt er aan bod in de training?

In het programma van de training besteden we aandacht aan de volgende onderwerpen:

  • Het offertetraject;
  • Voorbereiding op het nabellen van offertes;
  • Commerciële gespreksvaardigheden;
  • Onderhandelingsstrategieën, -tactieken, en -vaardigheden;
  • Het sluiten van de deal;
  • Oefenen van gesprekken;
  • Handige tips.

Hoe wordt de training gegeven?

Wij vonden dat trainingen vaak saai waren en dat je er weinig van opstak. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een actieve en energiegevende manier van trainen. Die hebben wij gevonden in breinvriendelijk trainen. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat de deelnemers op een leuke en gemakkelijke manier leren en met een hoge impact. Zelfs deelnemers die al vaker een training hebben gehad, reageerden met “Ik heb tóch nog wat geleerd”. Deelnemers die helemaal geen zin in de training hadden, reageerden met “Het was echt een hele leuke training”.

Hoe volgt u de training?

De training offertes opvolgen duurt 1 dag. U volgt de training individueel of incompany binnen uw organisatie.
Wat voor u de beste methode is, hangt van uw situatie af. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Of bel ons op 0180 328 500.


Wij hebben trainingen verzorgd voor o.a.: