Training verkoop buitendienst

De training verkoop buitendienst levert u meer omzet op

Training verkoop buitendienstWilt u sneller en meer resultaat halen uit uw verkoopgesprekken?
Wilt u succesvoller worden in de buitendienst?
Wilt u uw verkoopvaardigheden verdiepen?
De training verkoop buitendienst is dan de oplossing.

Verkopen is een vak. Effectieve en succesvolle verkoopgesprekken voeren is iets wat u moet leren. U loopt omzet mis als u niet de juiste commerciële gesprekstechnieken toepast. In de praktische training verkoop buitendienst leert u hoe u een professioneel verkoopgesprek voert gebaseerd op de laatste wetenschappelijk effectief bewezen inzichten.

Wat levert de training u op?

Na de training voert u succesvolle verkoopgesprekken in alle stappen van het koopproces van de klant.

Wat komt er aan bod in de training?

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het koopproces van de klant inventariseren;
 • Inspelen op het koopproces van de klant;
 • Voorbereiden op het gesprek;
 • Commerciële vaardigheden:
  • Klantbehoefte achterhalen en ontwikkelen,
  • Overtuigend argumenteren,
  • Omgaan met bezwaren,
  • Inspelen op koopsignalen,
  • De offerte opvolgen,
  • Positief onderhandelen,
  • De opdracht binnenhalen,
  • Een bezoekrapport schrijven;
 • Handige tips.

Hoe wordt de training gegeven?

Onze manier van trainen is gebaseerd op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan voor effectief leren. Dit heet breinvriendelijk trainen. Dat betekent geen saaie Powerpoints, maar wel actieve en praktijkgerichte oefeningen die wetenschappelijk bewezen effectief zijn. Het resultaat hiervan is dat u makkelijker leert en onze trainingen gegarandeerd veel meer leerrendement opleveren.

Wat vonden anderen van de training?

Inzicht gekregen

★★★★☆
4 5 1
Helpt inzicht te krijgen in het verkoopproces.

Heel erg actief

★★★★★
5 5 1
Heel erg actief, geeft stof tot nadenken en interactief.

Veel bijleren

★★★★★
5 5 1
Ga er blanco in en heb geen vooroordelen. Je denkt dat je het goed doet, maar kunt uiteindelijk veel bijleren.

Efficiënt en leuk

★★★★★
5 5 1
Praktische, efficiënte en leuke cursus.

Geen power point!

★★★★★
5 5 1
Gelukkig zit je niet de hele dag naar een power point te kijken.

Toegespitst op onze manier van werken

★★★★☆
4 5 1
Duidelijke uitleg over de lesstof, toegespitst op onze manier van werken.
MEER REVIEWS

Hoe volgt u de training?

U volgt de training verkoop buitendienst op één van de volgende manieren:

OPEN TRAINING
Open trainingWat houdt een open training in?

De open training verkoop buitendienst vindt plaats op een locatie in Nederland, waar u in groepsverband leert, samen met deelnemers die werken bij andere organisaties. U wisselt daardoor onderling kennis en ervaringen uit. Dit bevordert het leerproces.

Hoeveel tijd kost het?

Voorafgaand aan de training maakt u een beeldvormingsopdracht en krijgt u een huiswerkopdracht. Vervolgens volgt u de training. Deze vindt plaats op twee trainingsdagen. Daarna kunt u tot 3 maanden na de training contact met de trainer opnemen voor al uw vragen.

Hoeveel deelnemers zijn er?

Wij werken met kleine groepen, daardoor is er veel individuele aandacht. Er doen dan ook maximaal 8 deelnemers mee aan de training.

Waar en wanneer vindt de training plaats?

De open training verkoop buitendienst vindt plaats op twee trainingsdagen van 09:15 – 16:00. Onze trainingslocaties zijn gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto. De training vindt plaats op de volgende data en locaties:

 • donderdag 22 en 29 maart in Utrecht
 • donderdag 21 en 28 juni in Amsterdam
Wat kost het?

De training kost € 1.095 (ex. btw) per persoon. In dit bedrag is opgenomen alle trainingsdocumentatie, pen en papier, drinken en versnaperingen, lunch en een bewijs van deelname. Eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen.

INSCHRIJVEN NEEM EEN OPTIE
INDIVIDUELE TRAINING
Individuele trainingWat houdt een individuele training in?

In de individuele training verkoop buitendienst leert u zelfstandig onder begeleiding van een ervaren trainer. U leert waar u wilt en wanneer het u het beste uitkomt. Het grote voordeel van een individuele training is dat theorie, opdrachten en oefeningen in de training precies aansluiten op uw dagelijkse praktijk.

Hoe werkt het verder?

De individuele training verkoop buitendienst bestaat uit een theoriegedeelte via e-learning (bekijk hoe e-learning er bij ons uitziet) en een praktijkgedeelte.

U volgt de training waar en wanneer u wilt. Deelnemers ervaren deze manier van trainen als erg leuk. Daarnaast is het erg effectief, omdat er volledige aandacht is voor uw leerwensen.

Hoeveel tijd kost het?

U bepaalt zelf het tempo waarin u de e-learning doet. Onze ervaring is dat u er ongeveer 8 uur over doet. Gedurende de e-learning staat er altijd een trainer tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Als u klaar bent met de e-learning, neemt de trainer contact op voor het praktijkgedeelte. Het praktijkgedeelte duurt één dag en vindt plaats bij u op het bedrijf.

Na de praktijktraining kunt u tot 3 maanden na de training contact opnemen met de trainer voor al uw vragen.

Wat kost het?

De individuele training kost € 995 (ex. btw).

INSCHRIJVEN
INCOMPANY TRAINING
Incompany trainingWat houdt een incompany training in?

In de incompany training verkoop buitendienst leert u samen met collega’s onder begeleiding van een ervaren trainer. De training vindt plaats bij u op kantoor of op een andere locatie in de buurt van uw organisatie.

Hoe werkt het verder?

Een incompany training is vanaf 3 deelnemers een efficiënte en financieel aantrekkelijke oplossing. Bovendien is er meer ruimte voor leervragen die specifiek zijn voor uw organisatie. Als u een offerte aanvraagt, nemen wij contact op om uw leervraag goed helder te krijgen.

Uit wetenschappelijk onderzoek van Huthwaite blijkt dat 87% van wat geleerd is in de training verloren gaat. Met coaching en bekrachtiging van de geleerde vaardigheden en technieken voorkomt u dat. Wij adviseren u dan ook om na de training een coachingstraject te implementeren.

Wat kost het?

Een incompany training is maatwerk. Voor vragen, nadere informatie of voor een persoonlijk trainingsadvies belt u naar 0180 328 500 of vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

GarantieNiet goed geld terug garantie

Het is best een stap om geld te investeren in een training. U weet immers van tevoren niet of het wat oplevert. Dat begrijpen wij. Daarom krijgt u ‘niet goed geld terug’-garantie. Voldeed de training niet aan uw verwachtingen, krijgt u het volledige trainingsbedrag van ons terug. U loopt dus geen enkel risico.

Wij hebben trainingen verzorgd voor onder andere: