Training verkoop buitendienst

De training verkoop buitendienst levert u meer omzet op

Training verkoop buitendienstWilt u sneller en meer resultaat halen uit uw verkoopgesprekken?
Wilt u succesvoller worden in de buitendienst?
Wilt u uw verkoopvaardigheden verdiepen?
De training verkoop buitendienst is dan de oplossing.

Verkopen is een vak. Effectieve en succesvolle verkoopgesprekken voeren is iets wat u moet leren. U loopt omzet mis als u niet de juiste commerciële gesprekstechnieken toepast. In de praktische training verkoop buitendienst leert u hoe u een professioneel verkoopgesprek voert gebaseerd op de laatste wetenschappelijk bewezen inzichten.

Wat levert de training u op?

Na de training voert u succesvolle verkoopgesprekken in alle stappen van het koopproces van de klant.

Wat komt er aan bod in de training?

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Waar zit de klant in het koopproces?
 • Hoe sluit je daarop aan?
 • Voorbereiding op het gesprek;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • Klantbehoefte ontwikkelen;
 • Overtuigend argumenteren;
 • Omgaan met bezwaren;
 • Omgaan met koopsignalen;
 • Onderhandelen;
 • Opdracht binnenhalen;
 • Handige tips.

Hoe wordt de training gegeven?

Mijn manier van trainen is gebaseerd op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan voor effectief leren. Dit heet breinvriendelijk trainen. Dat betekent geen saaie PowerPoints, maar wel actieve en praktijkgerichte oefeningen, zelf de theorie ontdekken, oefeningen terugzien en -luisteren en regelmatig reflecteren op uw eigen handelingen. Het resultaat hiervan is dat u makkelijker leert.

Wat vonden anderen van de training?

Veel bijleren

★★★★★
5 5 1
Ga er blanco in en heb geen vooroordelen. Je denkt dat je het goed doet, maar kunt uiteindelijk veel bijleren.

Geeft stof tot nadenken

★★★★★
5 5 1
Het is nuttig om jezelf bewust te worden van achterliggende theorieën op salesgesprekken.

Toegespitst op onze manier van werken

★★★★☆
4 5 1
Duidelijke uitleg over de lesstof, toegespitst op onze manier van werken.

Leerzaam

★★★★★
5 5 1
Dat het leerzaam is en je er juist bewust van wordt wat je niet moet doen en/of uit moet stellen.

Enthousiaste trainer

★★★★★
5 5 1
Enthousiaste trainer!

Heel erg actief

★★★★★
5 5 1
Heel erg actief, geeft stof tot nadenken en interactief.
MEER REVIEWS

Hoe volgt u de training?

U volgt de training verkoop buitendienst op één van de volgende manieren:

OPEN TRAINING
Open trainingWat houdt een open training in?

De open training verkoop buitendienst vindt plaats op een locatie in Nederland, waar u in groepsverband leert, samen met deelnemers die werken bij andere organisaties. U wisselt daardoor onderling kennis en ervaringen uit. Dit bevordert het leerproces.

Waar en wanneer vindt de training plaats?

De open training verkoop buitendienst vindt plaats op twee trainingsdagen van 09:15 – 16:00. Mijn trainingslocaties zijn gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer en auto. Ik werk met kleine groepen, daardoor is er veel individuele aandacht. Er doen maximaal 8 deelnemers mee aan de training. Na de training kunt u tot 3 maanden na de training contact met mij opnemen voor al uw vragen. De training vindt plaats op de volgende data:

 • donderdag 22 en 29 maart in Utrecht
 • dinsdag 22 en 29 mei in Amsterdam
Wat kost het?

De training kost € 1.095 (ex. btw) per persoon. In dit bedrag is opgenomen alle trainingsdocumentatie, pen en papier, drinken en versnaperingen, lunch en een bewijs van deelname. Eventuele parkeerkosten zijn niet inbegrepen.

INSCHRIJVEN NEEM EEN OPTIE
INDIVIDUELE TRAINING
Individuele trainingWat houdt een individuele training in?

De individuele training verkoop buitendienst volgt u samen met mij. Ik ben uw persoonlijke trainer en ik zorg ervoor dat de training helemaal is afgestemd op uw situatie.

Hoe werkt het verder?

De individuele training verkoop buitendienst gaat altijd door en vindt plaats op het moment dat u het beste uitkomt. De training bestaat uit een theoriegedeelte via e-learning (bekijk hoe e-learning er bij mij uitziet) en een praktijkgedeelte. Deelnemers ervaren deze manier van trainen als erg leuk en zeer leerzaam. Na de training kunt u tot 3 maanden na de training contact met mij opnemen voor al uw vragen.

Hoeveel tijd kost het?

Het e-learninggedeelte duurt ongeveer 8 uur. U stopt en gaat verder met de training wanneer u dat wilt. Gedurende de e-learning kunt u altijd vragen aan mij stellen.
Als u klaar bent, neem ik contact met u op voor het praktijkgedeelte. Het praktijkgedeelte duurt één dag en vindt plaats bij u op het bedrijf.

Wat kost het?

De individuele training kost € 995 (ex. btw).

INSCHRIJVEN
INCOMPANY TRAINING
Incompany trainingWat houdt een incompany training in?

In de incompany training verkoop buitendienst leert u samen met collega’s. De training vindt plaats bij u op kantoor of op een andere locatie in de buurt van uw organisatie.

Hoe werkt het verder?

Een incompany training is vanaf 3 deelnemers een efficiënte en financieel aantrekkelijke oplossing. Bovendien is er meer ruimte voor leervragen die specifiek zijn voor uw organisatie. Als u een offerte aanvraagt, neem ik contact met u op om samen met u uw leervraag door te nemen.

Uit wetenschappelijk onderzoek van Huthwaite blijkt dat zonder coaching en bekrachtiging van de geleerde vaardigheden en technieken, 87% van wat geleerd is in de training verloren gaat. Ik adviseer u dan ook om na de training een coachingstraject te implementeren.

Wat kost het?

Een incompany training is maatwerk. Voor vragen, nadere informatie of voor een persoonlijk trainingsadvies belt u naar 0180 328 500 of vraag een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Niet goed geld terug garantie

niet goed, geld terugHet is best een stap om geld te investeren in een training. U weet immers van tevoren niet of het wat oplevert. Dat begrijp ik. Daarom krijgt u ‘niet goed geld terug’-garantie. Voldeed de training niet aan uw verwachtingen, krijgt u het volledige trainingsbedrag van mij terug. U loopt dus geen enkel risico.

Ik heb verkooptrainingen verzorgd voor onder andere: