Training verkoop buitendienst

Training verkoop buitendienstWilt u meer omzet scoren?

Wilt u sneller en meer resultaat halen uit uw verkoopgesprekken?
Vindt u het lastig om de behoefte van de klant te ontwikkelen?
Wilt u beter omgaan met gewiekste inkopers?
Wilt u uw verkoopvaardigheden verdiepen?
De training verkoop buitendienst is dan de oplossing.

Opbrengst van de training

Verkopen is een vak. Effectieve en succesvolle verkoopgesprekken voeren is iets wat u moet leren. U loopt omzet mis als u niet de juiste commerciële gesprekstechnieken toepast. In de praktische training verkoop buitendienst leert u hoe u een professioneel verkoopgesprek voert gebaseerd op de laatste wetenschappelijk effectief bewezen inzichten. Na de training voert u succesvolle verkoopgesprekken in alle stappen van het verkoopproces waardoor u meer omzet binnenhaalt.

Onderwerpen in de training

In het programma van de training besteden we aandacht aan de volgende onderwerpen:

 • Het koopproces van de klant inventariseren
 • Inspelen op het koopproces van de klant
 • Voorbereiden op het verkoopgesprek
 • Commerciële gespreksvaardigheden oefenen
 • Klantbehoefte achterhalen en ontwikkelen
 • Overtuigend argumenteren
 • Omgaan met bezwaren
 • Inspelen op koopsignalen
 • De offerte opvolgen
 • Positief onderhandelen
 • De opdracht binnenhalen
 • Een bezoekrapport schrijven
 • Oefenen van verkoopgesprekken met videofeedback
 • Handige tips

Leren is leuk bij ons

Wij vonden dat trainingen vaak saai waren en dat je er weinig van opstak. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een actieve en energiegevende manier van trainen. Die hebben wij gevonden in breinvriendelijk trainen. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat u op een leuke en gemakkelijke manier leert en met een hoge impact.

Zelfs deelnemers die al vaker een training hebben gehad, reageren op onze trainingen met “Ik heb tóch nog wat geleerd”. Deelnemers die helemaal geen zin in de training hebben, reageren met “Het was echt een hele leuke training”.

Soorten trainingen

U volgt de training verkoop buitendienst op één van de volgende manieren:

INCOMPANY TRAINING

Wat houdt een incompany training in?

Incompany trainingIn een incompany training leert u samen met de collega’s van uw team of afdeling wat verkoop buitendienst inhoudt. De training vindt plaats bij u op kantoor of op een andere locatie. Een incompany training is vanaf 3 deelnemers een efficiënte en financieel aantrekkelijke oplossing. Bovendien is er meer ruimte voor leervragen die specifiek zijn voor uw team of afdeling.

Hoe werkt het?

De incompany training bestaat uit een intakegesprek om de casuïstiek door te nemen die we in de training gebruiken. Daarnaast krijgen de deelnemers een beeldvormings- en huiswerkopdracht. Vervolgens doen ze mee de training aan de training.

Uit wetenschappelijk onderzoek van Huthwaite blijkt dat 87% van wat geleerd is in de training, verloren gaat. Daarom krijgt elke deelnemer tot slot een individueel coachingsgesprek met de trainer.

Leidinggevenden krijgen een boekje met daarin informatie over hoe ze hun medewerkers op de werkplek het beste kunnen coachen.

Na afronding van de training en de coachingsgesprekken evalueren we samen met u de training.

Wat kost het?

Een incompany training is maatwerk. Wilt u weten wat de investering in een incompany training verkoop buitendienst voor uw organisatie zou zijn? Bel dan naar 0180 328 500 of vraag een offerte aan:

VRAAG OFFERTE AAN

INDIVIDUELE TRAINING

Wat houdt een individuele training in?

Individuele trainingIn de individuele training verkoop buitendienst leert u één op één met hulp van een trainer. U leert wanneer u wilt  en in het tempo dat bij u past. In de individuele training sluiten theorie, opdrachten en oefeningen exact aan op uw dagelijkse praktijk. Hierdoor kunt u direct aan de slag met wat u leert op uw werkplek.

Wat kost het?

De individuele training kost 995 (ex. btw).

Hoe werkt het?

De individuele training verkoop buitendienst is gebaseerd op de blended learningmethode. Het bestaat uit een theoriegedeelte via e-learning (bekijk hoe e-learning er bij ons uitziet) en een praktijkgedeelte met een trainer.

U bepaalt wanneer en het tempo waarin u leert. Er is altijd een stok achter de deur doordat we het praktijkgedeelte met de trainer van tevoren inplannen. Deelnemers ervaren deze manier van trainen als erg leuk. Daarnaast is het erg effectief, omdat er volledige aandacht is voor uw werkpraktijk en leerwensen.

Hoeveel tijd kost het?

Onze ervaring is dat u ongeveer 8 uur nodig heeft voor de theorie via e-learning.

Als u klaar bent met de e-learning, neemt de trainer contact op voor het praktijkgedeelte. Het praktijkgedeelte duurt één dag en vindt plaats bij u op het bedrijf.

Na de praktijktraining kunt u tot 3 maanden na de training contact opnemen met de trainer voor al uw vragen.

SCHRIJF U IN

Niet goed, geld terug

GarantieHet is best een stap om geld te investeren in een training. U weet immers van tevoren niet of het wat oplevert. Dat begrijpen wij. Daarom krijgt u bij ons ‘niet goed geld terug’-garantie. U loopt dus geen enkel risico.

Voldeed de training niet aan uw verwachtingen? Dan krijgt u het volledige trainingsbedrag van ons terug. Voorwaarde is wel, dat u tijdens de training aangeeft dat de training niet aan uw verwachting voldoet. Deze garantie geldt niet voor onlinetrainingen.

Een selectie van onze klanten: