Verkooptrainingen

Op zoek naar meer klanten, meer opdrachten, meer omzet?

VerkooptrainingenWorden gestelde targets niet gehaald?
Wilt u beter verkopen dan uw concurrenten?
Haalt u niet genoeg new business binnen?
Wilt u offertes effectiever opvolgen?
Loopt de sales gewoon niet lekker?
Wilt u de nieuwste verkooptechnieken toepassen?
Onze verkooptrainingen zorgen ervoor dat uw sales beter loopt en u daardoor meer klanten, meer omzet en meer winst opleveren.

Wij verzorgen verkooptrainingen voor verkoopmedewerkers op de binnendienst of in de buitendienst op elk niveau: beginnend of gevorderd. Voor elke situatie verzorgen wij verkooptrainingen op verschillende manieren. In onze trainingen leren wij u de positie van uw klant altijd als uitgangspunt te nemen en vervolgens vanuit dat perspectief te handelen. Door dat te doen, bent u uiteindelijk succesvoller in sales.

Welke verkooptrainingen verzorgen wij voor u?

Hieronder vindt u een overzicht van de verkooptrainingen die wij verzorgen. Hebt u een speciale trainingsvraag? Wij denken graag met u mee. Neem daarvoor contact met ons op of bel naar 0180 328 500. Dan stellen wij een verkooptraining samen die precies aansluit bij wat u nodig heeft.

Training telefonische acquisitie

Na de training voert u telefonische acquisitiegesprekken, zonder gebruik te maken van een belscript of pusherige verkoopmethoden.

LEES VERDER

Training verkoop binnendienst

Na de training voert u effectieve verkoopgesprekken aan de telefoon en levert u actief een bijdrage aan de omzet.

LEES VERDER

Training verkoop buitendienst

Na de training voert u in alle stappen van het koopproces van de klant succesvolle verkoopgesprekken.

LEES VERDER

Training slim onderhandelen

Na de training onderhandelen onderhandelt u steviger zonder de relatie uit het oog te verliezen.

LEES VERDER

Training verkoopteam coachen

Na de training geeft u op een betere manier leiding aan commerciële medewerkers, zodat ze enthousiast en gemotiveerd hun targets halen.

LEES VERDER

Verkoopgesprek in de winkel

Na de training voeren uw winkelmedewerkers betere verkoopgesprekken, zodat klanten met de juiste producten naar huis gaan.

LEES VERDER

U zoekt iets anders?

Hebt u een specifieke trainingsvraag? Dan kunnen wij dat ook verzorgen! Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

In welke vorm verzorgen wij onze verkooptrainingen?

U volgt onze verkooptrainingen op één van de volgende manieren:

Incompany training

Een maatwerktraining speciaal afgestemd op uw team of afdeling.

Individuele training

Een persoonlijke training, één op één,  met begeleiding van een trainer.

Open training

Een klassikale training met deelnemers van andere organisaties.

Onlinetraining

Een volledig digitale training in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt.

Waarom zou u ons inschakelen voor een training?

Breinvriendelijk trainenWij gebruiken uitsluitend wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethoden. Daarvoor baseren wij ons op het zogenaamde breinvriendelijk trainen. Deze methode is gebaseerd op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan om effectief en makkelijk te leren.

Dat houdt in dat we in onze trainingen zo veel mogelijk zintuigen betrekken. Daardoor zijn onze trainingen zeer actief en levendig. Korte stukjes theorie lossen we af met praktijkoefeningen. Tevens staat plezier maken voorop. In een plezierige omgeving leert u namelijk makkelijker en sneller.

Tot slot blijkt uit onderzoek dat alleen een training niet werkt. Daarom werken wij altijd met een trainingstraject. Dit garandeert een beter resultaat en dat blijkt uit de hoge waarderingen voor onze trainingen.

Hoe lang verzorgen wij al trainingen?

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij verkooptrainingen. Dat doen wij op een unieke wijze. Wij nemen uw klant namelijk als uitgangspunt. Het gaat er namelijk niet om hoe u, vanuit uw werkzaamheden, de situatie bekijkt. Maar om hoe de klant geholpen wil worden en hoe u daar naadloos bij aansluit.

Als u dat als uitgangspunt neemt, bent u klantgerichter. De kennis, de inzichten, de vaardigheden en het gedrag voor verkoop leren wij u of uw medewerkers graag.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Wij vinden dat wij de beste trainingen verzorgen. Maar uiteindelijk bepalen niet wij, maar onze klanten wat ze van onze trainingen vinden. Zij zeggen het volgende over onze trainingen:

Veel praktijkoefeningen

★★★★★
5 5 1
Heel leuk en leerzaam. Veel praktijkoefeningen, waardoor het erg interactief, leuk en leerzaam is. De manier waarop alles verteld wordt is erg prettig

Zeer fijne cursus, helder en duidelijk!

★★★★☆
4 5 1
E-learning is goed en overzichtelijk, fijn dat je zelf je tempo kunt bepalen en er wordt bijgehouden waar je gebleven bent. Zeer goede tips en trics meegekregen en het praktijkexamen als zeer prettig ervaren. Rene is een zeer geduldige en prettige coach!

Positief

★★★★★
5 5 1
Positief verhaal, veel geleerd.

Geen power point!

★★★★★
5 5 1
Gelukkig zit je niet de hele dag naar een power point te kijken.

Heel erg actief

★★★★★
5 5 1
Heel erg actief, geeft stof tot nadenken en interactief.

Ongedwongen

★★★★★
5 5 1
Leerzaam, bewustmakend, ongedwongen.

Een selectie van onze klanten: