Verkooptrainingen

Op zoek naar meer klanten, meer opdrachten, meer omzet?

Worden gestelde targets niet gehaald?
Haalt u niet genoeg new business binnen?
Wilt u offertes effectiever opvolgen?
Loopt de sales gewoon niet lekker?
Onze verkooptrainingen zorgen ervoor dat sales u gemakkelijker af gaat.

Vergis u niet: sales is een vak. Iemand met een stapeltje folders onder de arm de deur uitsturen kan tegenwoordig echt niet meer. Het salesvak is namelijk heel anders dan 15 jaar geleden. Het is veel gecompliceerder geworden. De eisen die aan salesmensen gesteld worden, zijn daardoor ook veel hoger geworden. De modernste inzichten en effectiefste verkoopvaardigheden leert u in onze verkooptrainingen.

Verkooptrainingen

Meer dan 10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij verkooptrainingen. Dat doen wij op een unieke wijze. Wij nemen uw klant namelijk als uitgangspunt. Het gaat er namelijk niet om hoe u, vanuit uw werkzaamheden, de situatie bekijkt. Maar om hoe de klant geholpen wil worden en hoe u daar naadloos bij aansluit.

Als u dat als uitgangspunt neemt, bent u klantgerichter. De kennis, de inzichten, de vaardigheden en het gedrag voor verkoop leren wij u of uw medewerkers graag.

Bewezen effectief leren dankzij breinvriendelijk trainen

Breinvriendelijk trainen
De waardering voor onze trainingen is hoog. Dat komt doordat wij breinvriendelijk trainen. Daarbij baseren wij ons op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan om effectief en makkelijk te leren.

In onze trainingen betrekken wij zo veel mogelijk zintuigen. Daardoor zijn onze trainingen zeer actief. Tevens staat plezier maken voorop. In een plezierige omgeving leert u makkelijker en sneller. En, oh ja, we gebruiken geen PowerPoint.

Wij gebruiken uitsluitend wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethoden. Uit onderzoek blijkt dat alleen een training niet werkt. Daarom werken wij altijd met een trainingstraject. Dit garandeert een beter resultaat.

Inhoudelijk erg goed

★★★★☆
4 5 1
Inhoudelijk erg goed, veel voorbeelden. Mag wat meer oefenen in de praktijk.

Zeker volgen als je bezwaren voelt om te bellen

★★★★☆
4 5 1
Leerzaam en zeker volgen als je bezwaren voelt om koud te bellen

Praktisch toepasbaar

★★★★☆
4 5 1
Praktisch toepasbaar.

Heel erg actief

★★★★★
5 5 1
Heel erg actief, geeft stof tot nadenken en interactief.

Geen power point!

★★★★★
5 5 1
Gelukkig zit je niet de hele dag naar een power point te kijken.

Toegespitst op onze manier van werken

★★★★☆
4 5 1
Duidelijke uitleg over de lesstof, toegespitst op onze manier van werken.

Verkooptrainingen

Wij verzorgen diverse soorten verkooptrainingen:

  • Open trainingen: u leert in klassikaal verband, samen met deelnemers die bij andere organisaties werken. U wisselt daardoor onderling kennis en ervaringen uit. Onze open trainingen vinden plaats in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Zwolle.
  • Individuele trainingen: u leert zelfstandig onder begeleiding van een ervaren trainer. U leert waar u wilt en wanneer het u het beste uitkomt. Het grote voordeel van een individuele training is dat theorie, opdrachten en oefeningen in de training precies aansluiten op uw dagelijkse praktijk.
  • Incompany trainingen: u leert samen met collega’s onder begeleiding van een ervaren trainer. De training vindt plaats bij u op kantoor of op een andere locatie in de buurt van uw organisatie.

Programma verkooptrainingen

Hieronder vindt u het programma van de meest populaire trainingen. Hebt u een speciale trainingsvraag? Wij zijn dol op speciale trainingsvragen!
Neem daarvoor contact met ons op of bel naar 0180 328 500. Dan stellen wij een uitgekiend trainingsprogramma samen.

Training telefonische acquisitie
Na de training voert u telefonische acquisitiegesprekken, zonder gebruik te maken van een belscript of pusherige verkoopmethoden.

MEER INFORMATIE

Training verkoop binnendienst
Na de training voert u effectieve verkoopgesprekken aan de telefoon en levert u actief een bijdrage aan de omzet.

MEER INFORMATIE

Training verkoop buitendienst
Na de training voert u in alle stappen van het koopproces van de klant succesvolle verkoopgesprekken.

MEER INFORMATIE

Training onderhandelen
Na de training onderhandelen onderhandelt u steviger zonder de relatie uit het oog te verliezen.

MEER INFORMATIE

Training verkoopteam coachen
Na de training geeft u op een betere manier leiding aan commerciële medewerkers, zodat ze enthousiast en gemotiveerd hun targets halen.

MEER INFORMATIE

Verkoopgesprek in de winkel
Na de training voeren uw winkelmedewerkers betere verkoopgesprekken, zodat klanten met de juiste producten naar huis gaan.

MEER INFORMATIE

U zoekt iets anders?
Hebt u een specifieke trainingsvraag? Dan kunnen wij dat ook verzorgen! Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.Wij verzorgden trainingen voor o.a.: