Verkooptrainingen

Op zoek naar meer klanten, meer opdrachten, meer omzet?

VerkooptrainingenWorden gestelde targets niet gehaald?
Wilt u beter verkopen dan uw concurrenten?
Haalt u niet genoeg new business binnen?
Wilt u offertes effectiever opvolgen?
Loopt de sales gewoon niet lekker?
Wilt u de nieuwste verkooptechnieken toepassen?
Onze verkooptrainingen zorgen ervoor dat uw sales beter loopt en u daardoor meer klanten, meer omzet en meer winst opleveren.

Wij verzorgen verkooptrainingen voor verkoopmedewerkers op de binnendienst of in de buitendienst op elk niveau: beginnend of gevorderd. Voor elke situatie verzorgen wij verkooptrainingen op verschillende manieren. In onze trainingen leren wij u de positie van uw klant altijd als uitgangspunt te nemen en vervolgens vanuit dat perspectief te handelen. Door dat te doen, bent u uiteindelijk succesvoller in sales.

Welke verkooptrainingen verzorgen wij voor u?

Hieronder vindt u een overzicht van de verkooptrainingen die wij verzorgen. Hebt u een speciale trainingsvraag? Wij denken graag met u mee. Neem daarvoor contact met ons op of bel naar 0180 328 500. Dan stellen wij een verkooptraining samen die precies aansluit bij wat u nodig heeft.

Training telefonische acquisitie

Na de training voert u telefonische acquisitiegesprekken, zonder gebruik te maken van een belscript of pusherige verkoopmethoden.

LEES VERDER

Training verkoop binnendienst

Na de training voert u effectieve verkoopgesprekken aan de telefoon en levert u actief een bijdrage aan de omzet.

LEES VERDER

Training verkoop buitendienst

Na de training voert u in alle stappen van het koopproces van de klant succesvolle verkoopgesprekken.

LEES VERDER

Training slim onderhandelen

Na de training onderhandelen onderhandelt u steviger zonder de relatie uit het oog te verliezen.

LEES VERDER

Training verkoopteam coachen

Na de training geeft u op een betere manier leiding aan commerciële medewerkers, zodat ze enthousiast en gemotiveerd hun targets halen.

LEES VERDER

Verkoopgesprek in de winkel

Na de training voeren uw winkelmedewerkers betere verkoopgesprekken, zodat klanten met de juiste producten naar huis gaan.

LEES VERDER

U zoekt iets anders?

Hebt u een specifieke trainingsvraag? Dan kunnen wij dat ook verzorgen! Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

In welke vorm verzorgen wij onze verkooptrainingen?

U volgt onze verkooptrainingen op de volgende manieren:

  • Open trainingen: u leert in klassikaal verband, samen met deelnemers van andere organisaties. U wisselt daardoor onderling kennis en ervaringen uit. Onze open trainingen vinden plaats op centrale locaties in Nederland.
  • Individuele trainingen: u leert zelfstandig, eventueel ondersteund met digitale leermiddelen, maar altijd in interactie met een ervaren trainer. U leert waar en wanneer het u het beste uitkomt.
  • Onlinetrainingen: u leert in een volledig digitale leeromgeving waar en wanneer u wilt. Na inschrijving kunt u direct aan de slag. In de training kunt u altijd vragen stellen aan een ervaren trainer.
  • Incompany trainingen: u leert samen met collega’s aan leerdoelen die specifiek zijn gericht op uw organisatie. De training vindt plaats bij u op kantoor of op een andere locatie.

Waarom zou u ons inschakelen voor een training?

Breinvriendelijk trainenWij gebruiken uitsluitend wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethoden. Daarvoor baseren wij ons op het zogenaamde breinvriendelijk trainen. Deze methode is gebaseerd op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan om effectief en makkelijk te leren.

Dat houdt in dat we in onze trainingen zo veel mogelijk zintuigen betrekken. Daardoor zijn onze trainingen zeer actief en levendig. Korte stukjes theorie lossen we af met praktijkoefeningen. Tevens staat plezier maken voorop. In een plezierige omgeving leert u namelijk makkelijker en sneller.

Tot slot blijkt uit onderzoek dat alleen een training niet werkt. Daarom werken wij altijd met een trainingstraject. Dit garandeert een beter resultaat en dat blijkt uit de hoge waarderingen voor onze trainingen.

Hoe lang verzorgen wij al trainingen?

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij verkooptrainingen. Dat doen wij op een unieke wijze. Wij nemen uw klant namelijk als uitgangspunt. Het gaat er namelijk niet om hoe u, vanuit uw werkzaamheden, de situatie bekijkt. Maar om hoe de klant geholpen wil worden en hoe u daar naadloos bij aansluit.

Als u dat als uitgangspunt neemt, bent u klantgerichter. De kennis, de inzichten, de vaardigheden en het gedrag voor verkoop leren wij u of uw medewerkers graag.

Wat vinden anderen van onze trainingen?

Wij vinden dat wij de beste trainingen verzorgen. Maar uiteindelijk bepalen niet wij, maar onze klanten wat ze van onze trainingen vinden. Zij zeggen het volgende over onze trainingen:

Zeer zeker aanraden aan iedereen in de sales

★★★★★
5 5 1
Ik zou deze training zeer zeker aan iedereen aanraden die werkt in de sales. Helder en duidelijk verhaal waar ik persoonlijk heel veel van geleerd heb.

Leuk en leerzaam

★★★★★
5 5 1
Leuk en leerzaam.

Inhoudelijk erg goed

★★★★☆
4 5 1
Inhoudelijk erg goed, veel voorbeelden. Mag wat meer oefenen in de praktijk.

Andere kijk op koopbehoefte van de klant

★★★★★
5 5 1
Goed! Leuk. Nieuwe en andere kijk op koopbehoefte van de klant.

Bewustwording

★★★★★
5 5 1
Je krijgt bewustwording van het gedachtenproces van de koper.

Ik heb de klant binnengehaald

★★★★★
5 5 1
Begin november heb ik de training commerciële gesprekstechnieken gevolgd bij Zaleco. Inmiddels heb ik het ‘echte gesprek’ met de klant gehad, dat we tijdens de training op video hebben geoefend. Het is gelukt; ik heb de klant – zeker mede dankzij de training – binnengehaald… Via deze weg wilde ik je nogmaals danken voor de training en alle tips!

Wij verzorgden trainingen voor o.a.: