Verkooptrainingen

Op zoek naar meer klanten, meer opdrachten, meer omzet?

Verkooptrainingen

Worden gestelde targets niet gehaald?
Wilt u beter verkopen dan uw concurrenten?
Haalt u niet genoeg new business binnen?
Wilt u offertes effectiever opvolgen?
Loopt de sales gewoon niet lekker?
Wilt u de nieuwste verkooptechnieken toepassen?
Onze verkooptrainingen zorgen ervoor dat uw sales beter loopt en u daardoor meer klanten, meer omzet en meer winst opleveren.

Wij verzorgen trainingen voor commerciële medewerkers op elk niveau: beginnend of gevorderd. Voor elke situatie verzorgen wij commerciële trainingen op verschillende manieren. In onze trainingen leren wij u de positie van uw klant altijd als uitgangspunt te nemen en vervolgens vanuit dat perspectief te handelen. Door dat te doen, bent u uiteindelijk commercieel succesvoller.

Verkooptrainingen

Training telefonische acquisitie

Na de training voert u telefonische acquisitiegesprekken, zonder gebruik te maken van een belscript of pusherige verkoopmethoden.

Training commercieel telefoneren

Na de training voert u effectieve commerciële gesprekken aan de telefoon en levert u actief een bijdrage aan de omzet.

Training telefonisch offertes opvolgen

Na de training volgt u effectief en succesvol offertes op aan de telefoon.

Training commercieel chatten

Na de training voert u succesvol commerciële chatgesprekken.

Andere verkooptraining

Staat de training die u zoekt er niet tussen? Of wilt u bepaalde onderdelen van een training niet behandeld hebben in uw training? Of wilt u bepaalde onderdelen van verschillende trainingen in één training combineren? Dan kunnen wij dat ook verzorgen. Neem gerust contact met ons op, dan stellen we in overleg met u de ideale training samen.

Vier soorten trainingen

INCOMPANY TRAINING

Een maatwerktraining speciaal afgestemd op uw team of afdeling.

OPEN TRAINING

Een klassikale training met deelnemers van andere organisaties.

INDIVIDUELE TRAINING

Een persoonlijke training, één op één, met begeleiding van een trainer.

ONLINETRAINING

Een volledig digitale training in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt.

Breinvriendelijk leren

Breinvriendelijk trainen

Wij gebruiken uitsluitend wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethoden. Daarvoor baseren wij ons op het zogenaamde breinvriendelijk trainen. Deze methode is gebaseerd op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan om effectief en makkelijk te leren. Dat houdt in dat we in onze trainingen zo veel mogelijk zintuigen betrekken. Daardoor zijn onze trainingen zeer actief en levendig. Korte stukjes theorie lossen we af met praktijkoefeningen. Tevens staat plezier maken voorop. In een plezierige omgeving leert u namelijk makkelijker en sneller. Tot slot blijkt uit onderzoek dat alleen een training niet werkt. Daarom werken wij altijd met een trainingstraject. Dit garandeert een beter resultaat en dat blijkt uit de hoge waarderingen voor onze trainingen. Kortom u leert breinvriendelijk.

Meer dan 10 jaar een begrip

Sinds 2008 verzorgen wij trainingen in klantgerichtheid en klantcontact. Dat doen wij op een unieke wijze. Wij nemen uw klant namelijk als uitgangspunt. Het gaat er namelijk niet om hoe u, vanuit uw werkzaamheden, de situatie bekijkt. Maar om hoe de klant geholpen wil worden en hoe u daar naadloos bij aansluit. Als u dat als uitgangspunt neemt, bent u klantgerichter. De kennis, de inzichten, de vaardigheden en het gedrag voor klantgerichtheid en klantcontact leren wij u of uw medewerkers graag.

Mening van anderen over onze trainingen

Realistische situaties doorgespeeld.

★★★★★
5 5 1
Heel nuttige informatie en tips. Realistische situaties doorgespeeld. Goede voorbereiding op de training (via e-learning). Spelletjes tussendoor.

Prettige en leerzame training

★★★★☆
4 5 1
Prettige en leerzame training! Als voorbereiding een theorie gedeelte, fijn als voorbereiding/bewustwording. Vervolgens in het praktijk gedeelte veel tips en handvatten gekregen om toe te gaan passen.

Wat je het meeste vreest, moet je juist aangaan.

★★★★☆
4 5 1
Onzekerheid over een telefoongesprek voeren is weggenomen. Datgene wat je het meeste vreest, moet je juist aangaan. De trainer is een goede instructeur en coach.

Heel erg actief

★★★★★
5 5 1
Heel erg actief, geeft stof tot nadenken en interactief.

Eén van de weinige keren dat ik een rollenspel leuk vond

★★★★★
5 5 1
Was zeer leerzaam en leuk gedaan. Eén van de weinige keren dat ik een rollenspel leuk vond 🙂

Ongedwongen

★★★★★
5 5 1
Leerzaam, bewustmakend, ongedwongen.

Een selectie van onze klanten