Winkeltrainingen

Haal meer omzet uit uw winkel

WinkeltrainingenVindt u dat de klantvriendelijkheid in uw winkel een boost kan gebruiken?
Of dat het niveau van de verkoopgesprekken omhoog kan?
Vindt u dat uw medewerkers veel meer kunnen bijverkopen?
Wilt u vaardigheden leren zodat u meer uit uw winkelmedewerkers haalt?
Onze winkeltrainingen zorgen ervoor dat dit gemakkelijker gaat.

Een succesvolle winkel runnen is een uitdaging. Er is veel concurrentie. Uw omzet op peil houden of verhogen is daarom belangrijk. Uw personeel is daarin het belangrijkste wapen ten opzichte van internet. Goed opgeleid personeel dat commercieel denkt en handelt, maakt het verschil. Daarin spelen onze  winkeltrainingen een belangrijke rol.

Meer dan 10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar verzorgen wij winkeltrainingen. Dat doen wij op een unieke wijze. Wij nemen uw klant namelijk als uitgangspunt. Het gaat er namelijk niet om hoe u, vanuit uw werkzaamheden, de situatie bekijkt. Maar om hoe de klant geholpen wil worden en hoe u daar naadloos bij aansluit.

Als u dat als uitgangspunt neemt, bent u klantgerichter. De kennis, de inzichten, de vaardigheden en het gedrag voor klantgerichtheid en verkoop leren wij u of uw medewerkers graag.

Bewezen effectief leren dankzij breinvriendelijk trainen

Breinvriendelijk trainenDe waardering voor onze trainingen is hoog. Dat komt doordat wij breinvriendelijk trainen. Daarbij baseren wij ons op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan om effectief en makkelijk te leren.

In onze trainingen betrekken wij zo veel mogelijk zintuigen. Daardoor zijn onze trainingen zeer actief. Tevens staat plezier maken voorop. In een plezierige omgeving leert u makkelijker en sneller. En, oh ja, we gebruiken geen PowerPoint.

Wij gebruiken uitsluitend wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethoden. Uit onderzoek blijkt dat alleen een training niet werkt. Daarom werken wij altijd met een trainingstraject. Dit garandeert een beter resultaat.

Heel veel geleerd

★★★★★
5 5 1
Fijne avond, heel veel geleerd. Rustig en duidelijk.

Duidelijk

★★★★☆
4 5 1
Duidelijke training, maar voor mezelf niet echt nodig.

Heel erg leerzaam

★★★★★
5 5 1
Heel erg leerzaam. Ik kan niet wachten om dit in de praktijk te gaan toepassen. Ik weet nu hoe ik beter kan handelen bij moeilijke situaties!

Zeer nuttig

★★★★★
5 5 1
Zeer nuttig.

De puntjes op de 'i' gezet

★★★★☆
4 5 1
Met humor, een leerzame ervaring. De puntjes op de 'i' gezet.

Reset

★★★★★
5 5 1
Je wordt in principe gereset.

Winkeltrainingen

Hieronder vindt u het programma van de meest populaire trainingen. Hebt u een speciale trainingsvraag? Wij zijn dol op speciale trainingsvragen!
Neem daarvoor contact met ons op of bel naar 0180 328 500. Dan stellen wij een uitgekiend trainingsprogramma samen.

Klantvriendelijkheid in de winkel
Na de training zijn uw winkelmedewerkers klantvriendelijker, zodat klanten graag in uw winkel terugkomen.

MEER INFORMATIE

Verkoopgesprek in de winkel
Na de training voeren uw winkelmedewerkers betere verkoopgesprekken, zodat klanten met de juiste producten naar huis gaan.

MEER INFORMATIE

Ik zoek iets anders

Bent u op zoek naar iets specifieks? Dan kunnen wij dat ook verzorgen. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Wij hebben trainingen verzorgd voor onder andere: