Winkeltrainingen

Haal meer omzet uit uw winkel

WinkeltrainingenVindt u dat de klantvriendelijkheid in uw winkel een boost kan gebruiken?
Of dat het niveau van de verkoopgesprekken omhoog kan?
Vindt u dat uw medewerkers veel meer kunnen bijverkopen?
Wilt u vaardigheden leren zodat u meer uit uw winkelmedewerkers haalt?
Onze winkeltrainingen zorgen ervoor dat dit gemakkelijker gaat.

Een succesvolle winkel runnen is een uitdaging. Er is veel concurrentie. Uw omzet op peil houden of verhogen is daarom belangrijk. Uw personeel is daarin het belangrijkste wapen ten opzichte van internet. Goed opgeleid personeel dat commercieel denkt en handelt, maakt het verschil. Daarin spelen winkeltrainingen een belangrijke rol.

Meer dan 10 jaar ervaring

TrainingslokaalAl meer dan 10 jaar geven wij winkeltrainingen. Dat doen wij op een unieke wijze. Wij nemen uw klant namelijk als uitgangspunt. Het gaat er namelijk niet om hoe u, vanuit uw werkzaamheden, de situatie bekijkt. Maar om hoe de klant geholpen wil worden en hoe u daar naadloos bij aansluit.

Als u dat als uitgangspunt neemt, bent u klantgerichter. De kennis, inzichten, vaardigheden en het gedrag voor klantgerichtheid en verkoop leren wij u of uw medewerkers graag.

Makkelijk leren dankzij breinvriendelijk trainen

De waardering voor onze trainingen is hoog. Dat komt doordat wij breinvriendelijk trainen. Daarbij baseren wij ons op modern breinonderzoek en de betekenis daarvan om effectief en makkelijk te leren.
Wij gebruiken daarvoor uitsluitend wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethoden. Daarnaast betrekken wij zo veel mogelijk zintuigen. Daardoor zijn onze trainingen zeer actief. Tevens staat plezier maken voorop. In een plezierige omgeving leert u makkelijker en sneller. En, oh ja, we gebruiken geen PowerPoint.

Ontzettend leerzaam!

★★★★★
5 5 1
Zeker een aanrader! Je er heel veel en je kan het goed toepassen in de winkel. Het schept veel duidelijkheid over bepaalde situaties en bepaald soort gedrag van mensen.

Iedereen wordt erbij betrokken

★★★★☆
4 5 1
Goede info over gedragsherkenning/reactie, pauzes goed verdeeld, iedereen wordt erbij betrokken. Leuke training. Je hebt er zeker wat aan.

Het was erg leerzaam

★★★★☆
4 5 1
Dat je dingen moet proberen en je moet het leren.

Duidelijk en informatief

★★★★☆
4 5 1
Het is een duidelijke en informatieve training.

Goede tips gehad

★★★★☆
4 5 1
Leerrijk, goede tips gehad.

Verhelderend

★★★★★
5 5 1
De training is verhelderend en op maat. Open minded.

Winkeltrainingen

Hieronder vindt u het programma van de meest populaire trainingen. Hebt u een speciale trainingsvraag? Kom maar op, niets is ons te gek. Neem daarvoor contact met ons op of bel naar 0180 328 500. Dan stellen wij een uitgekiend trainingsprogramma samen.

Klantvriendelijkheid in de winkel
Na de training zijn uw winkelmedewerkers klantvriendelijker, zodat klanten graag in uw winkel terugkomen.
MEER INFORMATIE
Verkoopgesprek in de winkel
Na de training voeren uw winkelmedewerkers betere verkoopgesprekken, zodat klanten met de juiste producten naar huis gaan.
MEER INFORMATIE
Ik zoek iets anders
Staat uw winkeltraining er niet tussen?

Alleen de meest gevraagde winkeltrainingen staan hier vermeld. Bent u op zoek naar iets specifieks? Dan kunnen wij dat ook verzorgen. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

Wij hebben trainingen verzorgd voor onder andere: