E-learning bij Zaleco

e-learning

E-learning is op verschillende manieren te volgen: via teksten, video’s en audio. Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten hoe het er bij Zaleco uitziet. Net zoals met al onze trainingen, gebruiken we uitsluitend wetenschappelijk onderzochte trainingsmethoden die echt werken in een e-learningomgeving. Daardoor weet je zeker dat je echt iets leert in onze onlinetrainingen.

Inloggen

Na inschrijving en betaling van de onlinetraining van je keuze, log je gemakkelijk in met de inloggegevens die je per e-mail ontvangt.


Overzicht en voortgang

Vervolgens kom je in de onlineleeromgeving.
Daar klik je op de training die je wilt volgen.


Je ziet meteen een overzicht van het aantal modules en units waaruit de training is opgebouwd, hoeveel tijd je daarmee bezig bent en de voortgang daarin.


Uitleg van de stof

In de training lees je teksten, waarin we de theorie uitleggen. Waar nodig ondersteunen we de theorie met video’s of geluidsfragmenten.
Maar je maakt ook testjes of zogenaamde zelftoetsen. Daarmee controleer je of je de geleerde stof voldoende beheerst.


En wij stimuleren je regelmatig te reflecteren of een pauze te nemen, zodat je de geleerde stof beter verwerkt.


Interactie met de trainer

Je maakt opdrachten voor jezelf, maar ook opdrachten die je inlevert bij de trainer. Hij geeft je vervolgens feedback daarop.


Bij elke onlinetraining mag je altijd vragen stellen aan de trainer.


Bewijs van deelname

En na al je harde werk, ontvang je natuurlijk een bewijs van deelname. Daarmee laat je zien dat je alle modules en units hebt doorlopen.


Kortom, onze onlinetrainingen zijn leuk om te volgen. Ze zijn breinvriendelijk en we gebruiken bewezen effectieve leermethoden.