Ga naar de inhoud

Online trainingen bij Zaleco

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten hoe een online training er bij Zaleco uitziet. Net zoals met al onze trainingen, gebruiken we uitsluitend wetenschappelijk onderzochte trainingsmethoden die echt werken in een e-learningomgeving. Daardoor weet je zeker dat je echt iets leert in onze online trainingen.
Inloggen

Na inschrijving en betaling van de online training van jouw keuze, log je gemakkelijk in met de inloggegevens die je direct per e-mail ontvangt. Je kunt dus meteen beginnen.

Overzicht en voortgang

Vervolgens kom je in je online account.
Daar klik je op de training die je wilt volgen.

Modules en units

Je ziet meteen een overzicht van het aantal modules en units waaruit de training is opgebouwd, hoeveel tijd je daarmee bezig bent en je voortgang daarin.

Uitleg van de stof: tekst, audio, video

In de training leggen we de theorie uit. Waar nodig ondersteunen we de theorie met video’s of geluidsfragmenten. Maar je maakt ook testjes en zogenaamde zelftoetsen. Daarmee controleer je of je de geleerde stof voldoende beheerst.

Pauzes en reflecteren

En wij stimuleren je regelmatig te reflecteren of een pauze te nemen, zodat je de geleerde stof beter verwerkt.

Opdrachten

Je maakt opdrachten voor jezelf, maar ook opdrachten die je inlevert bij de trainer. Hij geeft je er vervolgens feedback op.

Zelftoets

Aan het einde van elke module test je je kennis met een zelftoets.

Interactie met de trainer

Bij elke online training mag je altijd vragen stellen aan de trainer.

Certificaat

En na al je harde werken, ontvang je natuurlijk een prachtig certificaat.

Kortom, onze online trainingen zijn leuk en super leerzaam om te volgen. Ze zijn breinvriendelijk opgesteld, zodat het leren bijna als vanzelf gaat.