Training klantgerichte e-mails schrijven

Wilt u korte en krachtige e-mails schrijven die goed gelezen worden?

Wilt u korte en duidelijke e-mails schrijven?
Merkt u dat mensen uw e-mails niet goed lezen?
Vindt u het lastig een moeilijke boodschap duidelijk en helder op te schrijven?
Wilt u leren hoe u minder tijd besteedt aan het schrijven van een e-mail?
Worstelt u met het probleem hoe u een overtuigende offerte schrijft?
Onze training klantgerichte e-mails schrijven is dan de oplossing.

Training klantgerichte e-mails schrijven

Wat levert de training u op?

We krijgen steeds meer informatie te verwerken op een dag. Als gevolg daarvan nemen we steeds minder de tijd om iets goed te lezen. We lezen dan ook niet, maar we scannen.

Het is daarom belangrijk uw e-mails zodanig te schrijven dat u inspeelt op dit scannende gedrag. Uw boodschap komt dan helder en duidelijk over. Hoe u een heldere e-mail schrijft, leert u in de praktische training klantgerichte e-mails schrijven. Na de training schrijft u elke e-mail/brief duidelijk en klantgericht zonder dat het u veel tijd kost.

Welke onderwerpen komen aan bod?

In het programma van de training besteden we aandacht aan de volgende onderwerpen:

  • Doel en doelgroep bepalen;
  • In de positie van de lezer verplaatsen;
  • Informatie selecteren en ordenen;
  • De juiste toon kiezen;
  • Helder en begrijpelijk schrijven;
  • Positief formuleren;
  • De 7 stappen voor een klantgerichte e-mail/brief;
  • Eigen e-mails/brieven inleveren en bespreken;
  • Handige tips.

Waarom kiest u voor ons?

Wij vonden dat trainingen vaak saai waren en dat je er weinig van opstak. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een actieve en energiegevende manier van trainen. Die hebben wij gevonden in breinvriendelijk trainen. Dat betekent dat wij ervoor zorgen dat u op een leuke en gemakkelijke manier leert en met een hoge impact.

Zelfs deelnemers die al vaker een training hebben gevolgd, reageren op onze trainingen met “Ik heb tóch nog wat geleerd”. Deelnemers die helemaal geen zin in een training hebben, reageren met “Het was echt een hele leuke en leerzame training”.

Wat vinden anderen van deze training?

Inspirerend en interactief

“Een inspirerende training, interactief, prettige docent en veel bijgeleerd.”

Joan, Woningstichting Maasvallei

Ontzetten toffe en nuttige training

“Ontzettend toffe en nuttige training. Ik weet zeker dat ik klantgerichter kan schrijven als ik de stof laat inzinken en dagelijks ga gebruiken! Kennismakingsronde is erg tof, brengt het lekker op gang!”

Nils, Webreact

Je ontdekt je eigen fouten

“Handige training, je ontdekt je eigen fouten. Waarvan je niet wist dat je ze had. Veel extra’s die het levendig houden.”

Romy, @Valley

Welke trainingsvorm past bij u?

U volgt de training op één van de volgende manieren:

INCOMPANY TRAINING

In de incompany training leert u samen met uw collega’s van uw team of afdeling. De training vindt plaats bij u op kantoor of op een andere locatie. Het is vanaf 3 deelnemers een zeer efficiënte en financieel aantrekkelijke oplossing voor uw trainingsvraag.

De dagelijkse praktijk vormt het uitgangspunt in onze training. Wij hebben daarvoor een uitgebreid intakegesprek en we werken met vragenlijsten om informatie te krijgen over de werksituatie en de knelpunten. Dankzij deze informatie sluiten de oefeningen in de training naadloos aan op de praktijk.

In de training werken we met een persoonlijk actieplan, zodat medewerkers concrete punten benoemen waaraan ze gaan werken. Daarnaast krijgen leidinggevenden een instrument in handen waarmee ze hun medewerkers op de werkplek begeleiden.

Na de training ontvangen de deelnemers tips en kunnen ze altijd contact opnemen met de trainer voor al hun vragen over de behandelde stof.

Wilt u weten wat een incompany training kost? Bel dan naar 0180 328 500 of vraag een offerte aan:

ONLINE TRAINING

Een onlinetraining is een moderne en gemakkelijke manier van leren. u leert in een volledig digitale leeromgeving. Die leeromgeving kunt u vanaf uw telefoon, computer of tablet benaderen. U bepaalt zelf wanneer u leert. En u bepaalt ook zelf het tempo waarin u dat doet.

In de training vindt u opdrachten, video’s, geluidsfragmenten en zelftoetsen die ervoor zorgen dat u de theorie gemakkelijker opneemt. U leert zelfstandig, maar hebt u een vraag, dan kunt u altijd vragen stellen aan een ervaren trainer.

Onze onlinetrainingen zijn effectief en prettig om te volgen, omdat we uitsluitend wetenschappelijk bewezen effectieve leermethoden gebruiken.

OPEN TRAINING

De open training vindt plaats op een locatie in Nederland, waar u in groepsverband leert. Dat doet u samen met deelnemers die bij andere organisaties werken. U wisselt daardoor onderling kennis en ervaringen uit. Dit bevordert uw leerproces.

Kosten van de training

De training kost 595 (ex. btw) per persoon. Dat is inclusief alle trainingsdocumentatie, pen en papier, lunch, drinken, versnaperingen en een bewijs van deelname. Eventuele parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Datum en locatie

De training duurt van 9:15 tot 16:15u. Wij werken met kleine groepen, daardoor is er veel individuele aandacht. Er doen dan ook maximaal 8 deelnemers mee aan de training.

De trainingslocatie is heel belangrijk voor het leerproces. Daarom hebben wij gekozen voor locaties die van alle gemakken voorzien zijn. Daarnaast hebben ze een motiverende, frisse en moderne uitstraling en zijn ze gemakkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

dinsdag 3 december. Locatie: NBC, Blokhoeve 1, Nieuwegeindinsdag 3 december. Locatie: BCN, Kennedyplein 204, Eindhovendinsdag 3 december. Locatie: Regardz, Waldorpstraat 13a, Den Haagdinsdag 18 februari. Locatie: NBC, Blokhoeve 1, Nieuwegeindinsdag 18 februari. Locatie: BCN, Kennedyplein 204, Eindhovendinsdag 18 februari. Locatie: BCN, Hoogoorddreef 5, Amsterdammaandag 9 maart. Locatie: BCN, Barbizonlaan 25, Capelle a/d IJsselmaandag 9 maart. Locatie: NBC, Blokhoeve 1, Nieuwegeinmaandag 9 maart. Locatie: BCN, Kennedyplein 204, Eindhovendonderdag 14 mei. Locatie: Regardz, Waldorpstraat 13a, Den Haagdonderdag 14 mei. Locatie: NBC, Blokhoeve 1, Nieuwegeindonderdag 14 mei. Locatie: BCN, Kennedyplein 204, Eindhovendinsdag 16 juni. Locatie: NBC, Blokhoeve 1, Nieuwegeindinsdag 16 juni. Locatie: BCN, Kennedyplein 204, Eindhovendinsdag 16 juni. Locatie: BCN, Barbizonlaan 25, Capelle a/d IJssel

Gegevens deelnemer:

Dhr.Mevr.

Gegevens andere deelnemers:

(Bij 3 of meer deelnemers is de incompany training klantgerichte e-mails schrijven voordeliger)

Facturatiegegevens:

Opmerkingen en akkoord:

Hoe verder?

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een e-mail over uw deelname aan de training en het verdere verloop. Ontvangt u deze niet? Controleer dan uw spambox. Bel gerust als er nog vragen zijn: 0180 328 500.

Welke garantie krijgt u van ons?

Het is best een stap om geld te investeren in een training. U weet immers van tevoren niet wat u krijgt en of het oplevert wat u ervan verwacht. Dat begrijpen wij. Daarom doen wij u de volgende drie beloftes:

Niet goed, geld terug

Voldeed de training niet aan uw verwachtingen? Dan krijgt u het volledige trainingsbedrag van ons terug. Voorwaarde is wel, dat u tijdens de training aangeeft dat de training niet aan uw verwachting voldoet. Deze garantie geldt niet voor onlinetrainingen.

Leerrendementgarantie

Wij verzorgen geen training, maar een trainingstraject. Juist de begeleiding na de training is cruciaal voor het leerrendement. Als u onze instructies opvolgt, garanderen wij dat u de vaardigheden die u leert ook echt in de praktijk toepast.

Altijd een all-in prijs

U krijgt van ons altijd een all-in prijs. Dus inclusief documentatie, pen, papier, certificaat, evt. lunch en evt. begeleiding. Er zijn dus geen verrassingen achteraf.