Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voorwaarden

Tja, algemene voorwaarden. Moet dat nou? Wij werken er ook liever niet mee. We lossen liever samen met u eventuele problemen op.
Toch zijn voorwaarden ook wel handig. We vinden het namelijk klantgericht om van tevoren aan u duidelijk te maken waar we voor staan. Daarom hebben we dit vastgelegd in de algemene voorwaarden en onze trainingsvoorwaarden. Leest u ze gerust door en hebt u er vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Trainingsvoorwaarden

Hoe meldt u zich aan?

Schrijf u in via het inschrijvingsformulier van de training op de website.

Wat kost een training?

De prijs van een training geldt per persoon of per dagdeel en staat bij de training aangegeven. De prijs is exclusief btw. Het geldende hoge btw tarief brengen wij in rekening bovenop de genoemde prijs.

Wanneer gaat een training door?

Bij een open training ontvangt u uiterlijk een week voorafgaand aan de training een e-mail waarin wij melden of de training doorgaat. Zaleco heeft het recht, bij onvoldoende belangstelling voor een training, de training te annuleren of door te schuiven naar een andere datum en locatie. Hierover ontvangt u een week van tevoren bericht.
Een online-, individuele of incompany training gaat altijd door.

Hoe gaat het met betalen?

Dat hangt van de training af. Voor onze online-, individuele en open trainingen hanteren wij vooruitbetaling. Voor een incompany training hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

U hebt zich ingeschreven voor een open training, maar u kunt toch niet komen. Wat nu?

Hebt u zich opgegeven voor een open training en hebt u de bevestiging ontvangen dat de training doorgaat, dan is het niet meer mogelijk om te annuleren. U betaalt dan het volledige bedrag. U mag uiteraard wel iemand anders uit uw naam naar de training sturen.
Een annulering kan er namelijk voor zorgen dat wij het minimum aantal deelnemers niet halen. Dat betekent dat wij de training voor de overige deelnemers moeten afzeggen. Om dat te voorkomen, moet u het volledige bedrag betalen.

U hebt zich ingeschreven voor een open training. U hebt betaald, maar kan toch niet komen. Wat nu?

Als u de bevestiging hebt gekregen dat de training doorgaat en u hebt de factuur betaald en u kan plotseling toch niet komen, dan krijgt u niet uw geld terug. U mag uiteraard wel iemand anders uit uw naam naar de training sturen.
Een annulering kan er namelijk voor zorgen dat wij het minimum aantal deelnemers niet halen. Dat betekent dat wij de training voor de overige deelnemers moeten afzeggen. Om dat te voorkomen, moet u het volledige bedrag betalen.

U hebt zich ingeschreven voor een training waarin ook e-learning voorkomt. Hoe lang hebt u toegang tot de onlineomgeving?

Als u 1 maand niet hebt ingelogd of voortgang hebt gemaakt in de onlineomgeving, vervalt uw training en vernietigen wij uw gegevens. Hebt u uw onlinetraining helemaal afgerond, dan hebt u daarna nog 1 maand toegang tot de onlineomgeving.

Wat houdt de ‘niet goed geld terug garantie’ in?

Het is best een stap om geld te investeren in een training. U weet immers van tevoren niet of het wat oplevert. Dat begrijpen wij. Daarom krijgt u ‘niet goed geld terug’-garantie. Voldeed de training niet aan uw verwachtingen, krijgt u het volledige trainingsbedrag van ons terug. De enige voorwaarde die we stellen is dat u tijdens de training aangeeft dat de training niet aan uw verwachting voldoet.

En zijn er verder nog dingen die u moet weten?

Als u een training bij ons volgt en tijdens de training beschadigt/vernielt/vernietigt u iemands anders zijn/haar goederen dan is Zaleco daar niet aansprakelijk voor. Dit geldt ook voor goederen in de trainingsruimte en voor de trainingslocatie (het pand) zelf.
Tot slot kan het zo zijn dat onze trainingen in samenwerking met een ander of door een ander opleidingsinstituut uitgevoerd worden.