Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden

Tja, algemene voorwaarden. Moet dat nou? Wij werken er liever ook niet mee. We lossen liever samen met jou eventuele problemen op.
Toch zijn voorwaarden ook wel handig. We vinden het namelijk klantgericht om van tevoren aan jou duidelijk te maken waar we voor staan. Daarom hebben we dit vastgelegd in de algemene voorwaarden en onze trainingsvoorwaarden. Lees ze door en heb je er vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.

Voorwaarden

Hoe meld je je aan?

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier van de training op de website.

Wat kost een training?

De prijs van een training geldt per persoon of per dagdeel en staat bij de training aangegeven. De prijs is exclusief btw. Het geldende hoge btw tarief brengen wij in rekening bovenop de genoemde prijs.

Wanneer gaat een training door?

Bij een open training ontvang je uiterlijk een week voorafgaand aan de training een e-mail waarin wij melden of de training doorgaat. Wij hebben het recht, bij onvoldoende belangstelling voor een training, de training te annuleren of door te schuiven naar een andere datum en locatie. Hierover ontvang je een week van tevoren bericht. Een online-, individuele of incompany training gaat altijd door.

Hoe gaat het met betalen?

Dat hangt van de training af. Voor onze online-, individuele en open trainingen hanteren wij vooruitbetaling. Voor een incompany training hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

Je hebt je ingeschreven voor een open training, maar je kunt toch niet komen. Wat nu?

Kun je toch niet meedoen aan de training? Dan kun je tot 4 weken voor de training afzeggen. Zonder kosten. Zeg je later af? Dan betaal je:

  • 35% als je tussen 4 en 2 weken voor de training afzegt.
  • 65% als je tussen 2 weken en 1 week voor de training afzegt.
  • 100% als je minder dan 1 week van tevoren voor de training afzegt.

Je hebt je ingeschreven voor een training waarin ook e-learning voorkomt. Hoe lang heb je toegang tot de onlineomgeving?

Wij mogen je gegevens niet onbeperkt bewaren van de AVG. Wij bewaren je gegevens maximaal een maand. Daarom is het belangrijk dat je binnen 30 dagen een keer inlogt. Doe je dat niet, dan vervalt je inschrijving en vernietigen wij je gegevens. Als je ervoor zorgt dat je steeds inlogt binnen 30 dagen na je laatste login, behoud je je account onbeperkt.

Wat houdt de ‘niet goed geld terug garantie’ in?

Het is best een stap om geld te investeren in een training. Je weet immers van tevoren niet of het wat oplevert. Dat begrijpen wij. Daarom krijg je ‘niet goed geld terug’-garantie. Voldeed de training niet aan je verwachtingen, krijg je het volledige trainingsbedrag van ons terug. De enige voorwaarde die we stellen is dat je tijdens de training aangeeft dat de training niet aan je verwachting voldoet.

Zijn er verder nog dingen die je moet weten?

Als je een training bij ons volgt en tijdens de training beschadigt/vernielt/vernietigt je iemands anders zijn/haar goederen dan zijn wij daar niet aansprakelijk voor. Dit geldt ook voor goederen in de trainingsruimte en voor de trainingslocatie (het pand) zelf.

Het kan zijn dat onze trainingen in samenwerking met een ander of door een ander opleidingsinstituut worden uitgevoerd.

Tot slot is het ook belangrijk om de rest van onze algemene voorwaarden te lezen. Deze download je hieronder.