Mijn voorwaarden

VoorwaardenIk hanteer een aantal voorwaarden wanneer u besluit met mij in zee te gaan. Deze vindt u hieronder.

ALGEMENE VOORWAARDEN DOWNLOADEN

Aanvullend daarop heb ik ook mijn trainingsvoorwaarden (mei 2016):

Hoe meld u zich aan?
Schrijf u in via het inschrijvingsformulier van de training op de website.

Wat kost een training?
De prijs van een training geldt per persoon of per dagdeel en staat bij de training aangegeven. De prijs is exclusief btw. Het geldende hoge btw tarief breng ik in rekening bovenop de genoemde prijs.

Wanneer gaat een training door?
Bij een open training ontvangt u uiterlijk een week voorafgaand aan de training een e-mail waarin ik meld of de training doorgaat. Zaleco heeft het recht, bij onvoldoende belangstelling voor een training, de training te annuleren of door te schuiven naar een andere datum en locatie. Hierover ontvangt u een week van tevoren bericht.
Een individuele of incompany training gaat altijd door.

Hoe gaat het met betalen?
Dat hangt van de training af. Voor mijn individuele en open trainingen hanteer ik vooruitbetaling. Voor een incompany training hanteer ik een betalingstermijn van 14 dagen.

U hebt zich ingeschreven voor een open training, maar u kunt toch niet komen. Wat nu?
Hebt u zich opgegeven voor een open training en hebt u de bevestiging ontvangen dat de training doorgaat, dan is het niet meer mogelijk om te annuleren. U betaalt dan het volledige bedrag. U mag uiteraard wel iemand anders uit uw naam naar de training sturen.
Een annulering kan er namelijk voor zorgen dat ik het minimum aantal deelnemers niet haal. Dat betekent dat ik de training voor de overige deelnemers moet afzeggen. Om dat te voorkomen, moet u het volledige bedrag betalen.

U hebt zich ingeschreven voor een open training. U hebt betaald, maar kan toch niet komen. Wat nu?
Als u de bevestiging hebt gekregen dat de training doorgaat en u hebt de factuur betaald en u kan plotseling toch niet komen, dan krijgt u niet uw geld terug. U mag uiteraard wel iemand anders uit uw naam naar de training sturen.
Een annulering kan er namelijk voor zorgen dat ik het minimum aantal deelnemers niet haal. Dat betekent dat ik de training voor de overige deelnemers moet afzeggen. Om dat te voorkomen, moet u het volledige bedrag betalen.

U hebt zich ingeschreven voor een training waarin ook e-learning voorkomt. Hoe lang hebt u toegang tot de onlineomgeving?
Als u 2 maanden niet hebt ingelogd of voortgang hebt gemaakt in de onlineomgeving, krijgt u van mij een e-mail. Hebt u daarna binnen een week niet ingelogd of geen voortgang gemaakt, dan vervalt uw training en vernietig ik uw gegevens. Hebt u uw onlinetraining helemaal afgerond, dan hebt u daarna nog 1 maand toegang tot de onlineomgeving. Daarna vernietig ik uw onlinegegevens.

En zijn er verder nog dingen die u moet weten?
Als u een training bij mij volgt en tijdens de training beschadigt/vernielt/vernietigt u iemands anders zijn/haar goederen dan is Zaleco daar niet aansprakelijk voor. Dit geldt ook voor goederen in de trainingsruimte en voor de trainingslocatie (het pand) zelf.
Tot slot kan het zo zijn dat mijn trainingen in samenwerking met een ander of door een ander opleidingsinstituut uitgevoerd worden.